STŘÍBRNÝ VÍTR Z MILEVSKA S BONUSEM

Překvapení nám připravil už třetí závod Českého poháru na silnici. Po Zbraslavi a Kyjovu jsme o předchozím víkendu zase zamířili na jih, ale tentokrát do Čech, do Milevska.

Od radnice k vodárně to je nějakých 1100 metrů délky a 61 metrů výšky a tento kopec nejen že zahajoval závodní okruh Milevsko – Osek – Zbelítov – Milevsko, ale kdo chtěl vidět cíl, musel si ho vyšlápnout i na konci závodu. A právě na začátku stoupání nás čekalo první překvapení dne, když po 12 km závodu starších žákyň a mladších žáků vedla celý peloton Natálie Jelínková. Na cílovému vrcholu sice „spadla až“ na 5. místo, což je ale BOMBA výsledek pro dívku, která jela svůj čtvrtý silniční závod v životě. Kolegyně Anna Smutná se úvodem sezóny i tímto závodem protrápila a dokončila na 24. místě.

Ani u kadetek jsme neměli přehnaná očekávání a tak jsme byli spokojeni s výkonem Terezy Obořilové, která všechna tři kola jela ve vedoucí skupině se staršími žáky. V té se ukrývala i jedna ze soupeřek, která nakonec Terku předstihla, ale stříbro i tak potěšilo. Druhá naše závodnice Aneta Fritzová dojela v půlce startovního pole na 12. pozici.

FOTKY | VÝSLEDKY

 

 

STŘÍBRNÝ VÍTR Z MILEVSKA S BONUSEM
Přesunout se na začátek