Příprava na kolech v obrátkách

Sice jsme stále v běhu, ale březen už je ve znamení nejen tréninkové, ale i závodní cyklistiky. U nás je předjaří stále studené, proto mnozí cyklisté vyráží do teplejších končin. K nim jsme se letos s vybranou skupinkou přidali i my.

IMG_3854Nejdříve ale pohled na běžecké tratě a pro nás hlavní seriál Brněnského běžeckého poháru, který se tentokrát konal v Modřicích na rovné a asfaltové trati propletené ulicemi tohoto jihomoravského města u Brna.

Nejcennější pro nás byl hned první závod starších žákyň, kde jsme se dočkali díky Terce Obořilové a Anetě Fritzové dvojice nejlepších kovů. Zlatou Terku totiž s mírným odstupem na dlouhé cílové rovince pronásledovala Aneta. Holky si tak polepšily v bodování seriálu a Tereze už by bronz neměl uniknout.
Na pětce se ve skupině 163 startujících dařilo Michalovi Šmídovi, když doběh 13. a dokázal poprvé porazit staršího bráchu Honzu na 20. místě.
VÝSLEDKY | FOTOGALERIE

Pětice našich nejzkušenějších odjela najíždět kilometry a techniku na dvanáctidenní soustředění do Itálie. Dvoufázové tréninky na silnici i v terénu v kopcích i podél pobřeží Toskánska přinese kýžené ovoce pro první závody na přelomu března a dubna. Čekají nás totiž rychle za sebou TROFEO CINELLI v Hlohovci, Český pohár na silnici ve Zbraslavi a Český pohár MTB v Kutné Hoře.

 

 

Příprava na kolech v obrátkách
Přesunout se na začátek