NOVÁ I STARÁ VÍTĚZSTVÍ

První týdny roku 2018 nenesou jen nové výzvy v tréninkové přípravě a v závodním tempu, stále ještě doznívají ohlasy na loňská prvenství.

Brněnský běžecký pohár se zlomil do druhé poloviny a hezký pohled se Vám naskytne, když se podíváte na průběžné pořadí „pětky“, tedy odběhnutých závodů od dorostu po veteránky. První místo Michala Šmídy, třetí Honzy Šmídy a patnácté Terky Obořilové. Mezi dorostenci, juniory a dorostenkami tak okupujeme první místa!!!

Samozřejmě lze namítnout, že to je dáno především účastí na všech závodech tohoto seriálu a po škrtání se celkové pořadí změní, ale už druhé místo Michala a třetí Terky z posledních Radostic pomohou tomu, že na tom nebudou celkově vůbec špatně. To nám ale odhalí až poslední desátý běh u brněnské přehrady.

Bratři Šmídové si navíc připisují cenná umístění i na Olomoucku, byť ve slabší konkurenci než na brňáku, za to na delších tratích mezi mužskou konkurenci.
Ve Štěpánově i Olomouci byli shodně 2. (Michal) a 5. (Honza) a tak se dostali do hledáčků fotografů i novinářů. O tom svědčí i článek na jednom z běžeckých webů, který si můžete přečíst zde.

Loňský rok pro nás ještě neskončil. Jednu část – Okresní běžeckou ligu Blansko – však už můžeme uzavřít se ziskem dvou bronzů Aneta Fritzové a Štěpána Kameníka ve starším žactvu v absolutním pořadí a účastnickým stříbrem Anety a bronzy Štěpána, Terky Obořilové, Jakuba Kočvary a Dorky Smutné. Výsledky OBL2017.
Určitě bychom dosáhli až na zlato, ale v tom nám brání, že jsme cyklisté a přes jaro. léto a podzim se prostě a jednoduše roztrhnout neumíme.

NOVÁ I STARÁ VÍTĚZSTVÍ
Přesunout se na začátek